6.29°C
donderdag

E-chopper tours

E-Chopper
Tours

Toeren op een e-chopper is een unieke ervaring en een avontuur om niet te vergeten. Via route.nl kunt u een route uitzoeken waarbij u vanaf Paviljoen Nijstad kunt vertrekken. U kunt navigeren met uw smartphone, die u in een houder op het stuur kunt bevestigen. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje in het paviljoen om de rit nog eens na te beleven.

In het voorseizoen 2021 is het mogelijk om de E-chopper(s) voor 2,5 uur te huren waarbij u de keuze heeft om te vertrekken om 10.30u of 13.30u. Via deze link kunt u een reservering plaatsen: Paviljoen Nijstad | E Chopper Rental

Prijzen voor E-chopper ride

2,5 uur huren: €39,50 per chopper

U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfiets-certificaat om de E-chopper te kunnen huren. Daarnaast dient er een borg betaald te worden.

E-chopper huren

Strand Nijstad beschikt op de locatie zelf momenteel over 10 E-choppers die te huur zijn. Indien u met grotere groepen wil toeren is dit ook mogelijk op aanvraag. U dient de e-choppers minimaal 48 uur van tevoren te reserveren.

Door de gunstige ligging is de bereikbaarheid van Nijstad uitstekend, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en sanitair.

Alle activiteiten vinden plaats op eigen risico.

Klik op de link hieronder om twee routes die wij alvast voor u uitgeschreven hebben, te downloaden.