6.29ВC
dinsdag
Offerte aanvragen

Sharing

Sharing Lunch

€ 14,50 – p.p.*

Samen genieten! Laat je verrassen door onze koks met een heerlijke Sharing Lunch (vanaf 2 personen). Bij deze lunch zit o.a. soep, diverse broodjes, zoet beleg, hartig beleg, een lekker toetje, een kroket en meer lekkers! Deze heerlijke lunch wordt op grote planken geserveerd op het midden van de tafel zodat iedereen daar datgene wat hij/zij lekker vindt vanaf kan pakken. Voor groepen vanaf 20 personen of meer wordt deze lunch in buffet-vorm geserveerd. Voor groepen vanaf 10 personen of meer is het niet mogelijk om a la carte te lunchen, hiervoor is onze Sharing Lunch uitermate geschikt.

Lunch-buffet de luxe

€ 19,50 – p.p.*

Voor groepen van 20 personen of meer wordt de Sharing Lunch in buffetvorm geserveerd, dit buffet is uit te breiden naar de “de luxe” variant. Dit buffet is extra uitgebreid t.o.v. het hierboven vermelde buffet. Denk hierbij aan o.a. croissants, pulled chicken, donuts en monchou.

Sharing Diner

v.a. € 35,- p.p.*

Laat je verrassen met 4 gangen door de koks geselecteerde gerechten. Je begint met een soep naar keuze, gevolgd door een proeverij van voorgerechten welke op grote planken op het midden van de tafels geserveerd worden. De hoofdgerechten worden op gelijke wijze geserveerd en bestaan uit een selectie van de gerechten die wij op het menu hebben staan. Tot slot wordt er afgesloten met een heerlijke proeverij van diverse nagerechten. Dit 4 gangen diner kost € 45,- p.p. Onze Sharing Diner is ook te downgraden, 3 gangen zonder soep, (voor/hoofd/na) kost € 40,- p.p. Met soep, maar zonder voorgerechten (soep/hoofd/na) kost € 35,- p.p. Voor groepen vanaf 10 personen of meer is het niet mogelijk om a la carte te diner, hiervoor is onze Sharing Diner uitermate geschikt.

    Informatie
    opvragen