6.29ВC
dinsdag
Offerte aanvragen

Trouwen

Trouwen

Paviljoen Nijstad is een officiële trouwlocatie in Hoogeveen wat het mogelijk maakt om voor de wet te trouwen in de buitenlucht in plaats van in een statig stadhuis. Paviljoen Nijstad is prachtig gelegen aan het strand met uitzicht op het water. Bij ons kunnen jullie de volledige dag doorbrengen, van de voltrekking van het huwelijk tot een onvergetelijk trouwfeest. Wij verzorgen jullie bruiloft tot in de puntjes aan de hand van jullie wensen.
Uiteraard is het ook mogelijk om enkel onderdeel van jullie bruiloft bij onze locatie te vieren. Denk hierbij aan de ceremonie, het diner of het avondfeest.

Als locatie voor jullie ceremonie kan er gekozen worden voor het strand, op de steiger in het water of onze Stretchtent. Bij minder mooi weer hebben we ook de uitwijk mogelijkheid om de ceremonie in één van onze binnenruimtes plaats te laten vinden.

Tijdens een persoonlijk gesprek en rondleiding bij ons op locatie zullen we jullie wensen doornemen en jullie adviseren over een geschikte invulling. Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte op maat voor jullie.

Voorbeeld Programma

Jullie bruiloft bij Paviljoen Nijstad zou er bijvoorbeeld als volgt uit kunnen zien:

14.00     Ontvangst daggasten met koffie/thee

14.30     Ceremonie

15.15     Proosten op het bruidspaar

15.30     Aansnijden van de bruidstaart

16.00     Tijd om te borrelen en foto’s te maken

17.30     Tijd voor het diner

20.30     Ontvangst avondgasten met prosecco

Onbeperkt drinken

Diverse rondes hapjes

Ter afsluiting een ‘late night’ snack

 00.30    Einde avondfeest

Nieuwsgierig geworden? Stel jullie offerte eenvoudig zelf samen door middel van de knop rechts bovenaan op de pagina, “offerte aanvragen”. We zullen aan de hand hiervan contact met jullie opnemen. Nog geen idee hoe jullie dag eruit moet komen te zien of andere wensen? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen in beide gevallen binnen 48 uur contact met jullie opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Zelf je offerte samenstellen

Klik hieronder op de balk “offerte aanvragen” en stel zelf heel eenvoudig jullie programma samen en ontvang een vrijblijvende offerte. Willen jullie liever eerst hier op locatie komen kijken om alle mogelijkheden te bespreken? Vul dan het contactformulier op deze pagina in om een afspraak in te plannen.

    Contactformulier
    Afspraak plannen

    dinsdag overdag 10:00 - 18:00dinsdag avond 18:00 - 20:30donderdag overdag 10:00 - 18:00donderdag avond 18:00 - 20:30zaterdag ochtend 10:00 - 12:00

    *Wij zullen binnen 48 uur contact met jullie opnemen voor het definitief inplannen van een afspraak.