6.29ВC
woensdag
Offerte aanvragen

Trouwen

Trouwen

Paviljoen Nijstad biedt de perfecte setting als officiële trouwlocatie in Hoogeveen. Het strand met uitzicht op het water, de mogelijkheid om in de buitenlucht te trouwen, en de diverse binnenruimtes bieden een prachtige omgeving voor jullie bruiloft. Bij Paviljoen Nijstad kunnen jullie de hele dag doorbrengen, van de voltrekking van het huwelijk tot een onvergetelijk trouwfeest. De locatie kan volledig worden afgestemd op jullie wensen.

Mogelijke locaties voor de ceremonie zijn het strand, de steiger in het water, de Stretchtent, of een binnenruimte bij minder mooi weer.

Tijdens een persoonlijk gesprek en rondleiding op locatie worden jullie wensen besproken, en op basis daarvan wordt een offerte op maat gemaakt. Paviljoen Nijstad staat klaar om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Voorbeeld Programma

Jullie bruiloft bij Paviljoen Nijstad zou er bijvoorbeeld als volgt uit kunnen zien:

14.00     Ontvangst daggasten met koffie/thee

14.30     Ceremonie

15.15     Proosten op het bruidspaar

15.30     Aansnijden van de bruidstaart

16.00     Tijd om te borrelen en foto’s te maken

17.30     Tijd voor het diner

20.30     Ontvangst avondgasten met prosecco

  • Onbeperkt drinken
  • Diverse rondes hapjes
  • Ter afsluiting een ‘late night’ snack

 00.30    Einde avondfeest

Nieuwsgierig geworden? Stel eenvoudig jullie offerte zelf samen door op de knop rechts bovenaan de pagina te klikken, “Offerte aanvragen”. We nemen contact met jullie op zodra we jullie aanvraag ontvangen! Als jullie nog geen idee hebben hoe jullie dag eruit moet zien of andere specifieke wensen hebben, vul dan het contactformulier in.

Zelf je offerte samenstellen

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en stel eenvoudig jullie programma samen om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Als jullie de mogelijkheden liever persoonlijk op locatie bespreken, vul dan het contactformulier op deze pagina in om een afspraak te plannen!

    Contactformulier
    Afspraak plannen