6.29°C
maandag

Werken bij

Werken bij

Wij kunnen niet wachten tot het hoogseizoen weer van start gaat! En om alles in goede banen te begeleiden zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s ter uitbreiding van ons huidige team. Zo zoeken wij onder andere versterking in het paviljoen waarbij werkzaamheden onder andere kunnen bestaan uit het opnemen van bestellingen, serveren van eten & drinken, barwerkzaamheden en meer.

Daarnaast hopen wij op een seizoen met veel mooi weer zodat we ook onze Beach-Bar veel open kunnen hebben, welke eveneens bemant moet worden. Tevens mogen wij in 2022 weer vele bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsuitjes en meer verzorgen waarvoor wij ook in de uitvoering hiervan nog zoekende zijn naar nieuwe toppers!

Eveneens is het mogelijk om werkzaamheden op het strand te verrichten. Denk hierbij aan het bemannen/uitvoeren van controles bij de entree, het helpen op het watersportstrand bij de verhuur (bootjes, kano’s, sups, etc.). Het verhuren en onderhouden van de E-choppers, het begeleiden van activiteiten, etc.

Kortom, mogelijkheden genoeg! Vul het formulier hiernaast in, stuur ons je CV en motivatie en bij een match nemen wij snel contact met je op om een afspraak in te plannen om dan in overleg af te stemmen welke functie/werkzaamheden het meest geschikt zijn voor beide partijen.

Op dit moment hebben ook nog openstaande vacatures! Wij zijn opzoek naar:

  • Zelfstandig werkend kok (32 tot 38 uur)
  • Allround bedieningsmedewerker (24 tot 38 uur)
  • Bedieningsmedewerker (Bijbaan)
  • Afwas-medewerkers (Bijbaan)
  • Strandmedewerkers (Bijbaan)

Werken bij