6.29°C
zondag

Werken bij

Werken bij

Ben jij opzoek naar een leuke afwisselende (bij)baan voor deze zomer of zoek je juist iets vast? Misschien doe je dit jaar wel examen en heb je één extra lange zomer vakantie, waarin je graag de handen uit de mouwen steekt! Solliciteer dan nu op één van onze openstaande functies. Bij ons krijg je een salaris boven horeca CAO, vakantiegeld, ga je meet met personeelsuitjes, deel je mee in de fooi welke 100% onder de medewerkers wordt verdeeld o.b.v. gewerkte uren en heb je een eigen plek in ons team waarbij de lijnen kort zijn en de sfeer goed. Combi-functies zijn indien gewenst ook mogelijk, zo kun je bijvoorbeeld de ene dag op het strand werken en de dag daarna in de bediening je energie kwijt.

Vul het formulier op deze pagina in en vermeld in je sollicitatie in welke (bij)baan je interesse hebt.
We zullen vervolgens contact met je opnemen en wie weet ben jij deze zomer deel van ons team!

Keukenmedewerker – minimaal 16 jaar

Lijkt het jouw leuk om in de keuken te werken? Als keukenhulp werk je mee in het keukenteam. Je assisteert bij de mise en place en het bereiden van de gerechten en desserts. Kun jij zorgvuldig werken, heb je oog voor detail, werk je graag in een team en ben je felixbel inzetbaar? Dan ben jij mogelijk de geschikte kandidaat voor deze functie!

Bedieningsmedewerker – minimaal 15 jaar

Serveer jij gastvrijheid altijd met een warme begroeting? Is bij jou het glas halfvol, weet je van aanpakken en ben je pas tevreden als onze gasten maximaal genieten? Dan zijn wij op zoek naar jou als Medewerker bediening. De ene dag ben je verantwoordelijk voor alle gasten op ons zandstrand terwijl je een andere dag mee helpt bij een bruiloft in een feesttent. Jij bezorgt de gast een blijvende herinnering door jouw enthousiasme en die extra stap die jij zet om ervoor te zorgen dat onze gasten het restaurant verlaten met een glimlach.

Strand medewerker – minimaal 15 jaar

Op dagen dat het mooi weer is mogen wij veel gasten ontvangen om af te koelen in de zwemplas en/of om te recreëren op het strand of de ligweide. Wanneer je op het strand werkt help je mee bij de entree door tickets te verkopen, kan je bij de verhuur komen te staan waar je waterfietsen, sups, kano’s etc. verhuurt en help je mee met het schoon- maken en -houden van het terrein.

Afwasmedewerker – minimaal 15 jaar

Start jij je carrière bij ons in de spoelkeuken? Of heb je wellicht al ervaring? In deze functie maak je deel uit van onze keukenbrigade en kun je indien gewenst t.z.t. doorgroeien.

Snackbarmedewerker – minimaal 16 jaar
Weet jij je hoofd koel te houden in de buurt van de frituur en weet jij de rust te bewaren tijdens spitsuren? Op dagen dat het mooi weer is hebben wij de snackbar geopend voor bezoekers van het strand. Je bakt patat & snacks, verkoopt ijsjes en frisdranken aan bezoekers van de snackbar en ondersteunt daarnaast het keukenteam met het bakken van patat & snacks voor het restaurant.


Helpende topper (bar/bediening hulp) – minimaal 14 jaar

Als helpende topper ondersteun jij het team in ons paviljoen. Jij zorgt ervoor dat je collega’s nooit misgrijpen doordat alles constant goed is aangevuld. Bij een ochtendshift help je het team mee om ervoor te zorgen dat alles voor de lunch gereed is. Bij een middag/avond-shift help je mee om het diner gewenst te laten verlopen. Ook vanuit deze functie kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld de bediening, het strand of onze keuken.

Werken bij