6.29ВC
woensdag
Offerte aanvragen

Duikschool

Duikschool Dive2adventure

Dive2adventure, dé duikschool in Drenthe, richt zich op de actieve water sportbeoefenaar. In één van de twee plassen in het recreatiegebied Nijstad is het mogelijk om relaxte buitenduiken te maken. Daarnaast kun je ook bij ons terecht om een wereldwijd geldige duikbrevet te behalen.

Bij Dive2adventure wordt gewerkt volgens de SSI- (Scuba Schools International) module. Je kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van jullie duikspullen, dit kan nu al via onze webshop www.betaalbaarduiken.nl

Vanaf het voorjaar 2022 verwelkomen wij je graag in ons nieuwe pand, het duikcentrum op het strand van nijstad, waar je ook de duikspullen kunt testen, huren en aanschaffen. Daarnaast zal het sportcomplex ingericht worden met een inpandig verwarmd zwembad waarbij er in de dan ook aanwezige duiktank, duikcursussen verzorgd worden.

Naast de duik-brevetten die bij de duikschool gehaald kunnen worden, wordt er momenteel ook hard gewerkt aan het realiseren van duikfaciliteiten onderwater. Denk hierbij aan verschillende (les)- oefenplatformen en typische objecten. Daarnaast zullen er een aantal verschillende onderwater routes verschijnen, waaronder: “rondje Drenthe onderwater”. Al met al biedt het recreatiegebied de duiker een A tot Z faciliteit voor een zorgeloze dag duiken, eten en ontspannen.