6.29ВC
woensdag
Offerte aanvragen

Eten en drinken

Paviljoen Nijstad


Paviljoen Nijstad is een eigentijds restaurant gelegen aan het strand van Hoogeveen. Strand Nijstad omarmt het Blue Zone principe, waarbij een langere levensduur, geluk en een gezondere levensstijl centraal staan. Het is een unieke plek waar niets moet en alles mag. Dus ontspan en ervaar direct het vakantiegevoel.

Onze menukaart biedt een uitgebreide variatie aan gerechten, zowel vegetarisch, vlees als vis. We maken gebruik van diverse lokale leveranciers en streven ernaar zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken.

Naast eten, drinken en genieten kun je bij ons ook terecht voor diverse evenementen, waaronder bruiloften, feestavonden, vergaderingen, babyshowers en nog veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Reserveren

Wil je een tafel reserveren? Klink op de onderstaande link “bezoek website” en reserveer eenvoudig en gemakkelijk een tafel via ons online reserveringssysteem.

Bestel hier een cadeaubon, leuk om weg te geven! Ontvang onze cadeaubon direct per mail of binnen 2 werkdagen op de deurmat.