6.29ВC
zaterdag
Offerte aanvragen

Mountainbiken

Mountainbiken
in Drenthe

Nijstad bevindt zich te midden enkele mountainbikeroutes in Drenthe, namelijk die van Zuidwolde, Echten en Ruinen. Deze mountainbikeroutes kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Tevens beschikt Strand Nijstad over een mountainbike oefenparcours met uitdagende hellingen en technische onderdelen. Volg een clinic op het terrein en rijdt een mooie MTB route met een ervaren trainer die je tijdens de rit diverse skills bijbrengt of ga zelf als groep de prachtige natuur van Drenthe in. Hiervoor kun je ook goede mountainbikes huren.

Mountainbike Clinic

Neem contact op met Johan om de mogelijkheden te bespreken m.b.t. clinics.
Johan: 06 52 11 75 77 of info@jbcycling.nl

MOUNTAINBIKEROUTES HOOGEVEEN

Door de gunstige ligging is de bereikbaarheid uitstekend, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en sanitair. Ook als u dus niet uit de omgeving Hoogeveen komt, kun je Strand Nijstad prima als start- en finishpunt gebruiken voor je mountainbiketocht door Drenthe. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje in het paviljoen om de rit gezellig na te spreken. De volgende mountainbikeroutes bevinden zich in de buurt van Strand Nijstad (Hoogeveen):

Mountainbike huren

Het is ook mogelijk om voor een mountainbiketocht nabij Hoogeveen MTB’s te huren. Verhuur is inclusief cannondale helm. Bidons zijn optioneel aan te schaffen voor € 4,95 per stuk (deze worden uiteraard je eigendom). Alle MTB’s zijn standaard voorzien van platte pedalen, op aanvraag kunnen we deze omzetten naar SPD.


Alle activiteiten vinden plaats op eigen risico.

CANNONDALE MTB 27,5 en 29 inch incl. helm24 inch incl. helm
1 hele dag€ 25,-€ 14,-
Legitimatie is verplichtBorg bedraagt € 75,- per MTBPrijzen zijn incl. BTW