6.29ВC
dinsdag
Offerte aanvragen

Mountainbiken

Mountainbiken
in Drenthe

Nijstad ligt tussen enkele mountainbikeroutes in Drenthe in, namelijk die van Zuidwolde, Echten en Ruinen in. Deze mountainbikeroutes worden aan elkaar gekoppeld. Tevens beschikt Strand Nijstad over een mountainbike oefenparcours met uitdagende hellingen en technische onderdelen. Volg een clinic op het terrein en rijdt een mooie MTB route met een ervaren trainer die jou tijdens de rit diverse skills bijbrengt of ga zelf als groep de prachtige natuur in Drenthe in. Hiervoor kun je ook goede mountainbikes huren.

Mountainbike Clinic

Neem contact op met Johan om de mogelijkheden te bespreken m.b.t. clinics. Johan: 06 52 11 75 77 of info@jbcycling.nl

MOUNTAINBIKEROUTES HOOGEVEEN

Door de gunstige ligging is de bereikbaarheid uitstekend, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en sanitair. Ook als u dus niet uit de omgeving Hoogeveen komt, kunt u Strand Nijstad prima als start- en finishpunt gebruiken voor uw mountainbiketocht door Drenthe. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje in het paviljoen om de rit nog eens na te beleven. De volgende mountainbikeroutes bevinden zich in de buurt van Strand Nijstad (Hoogeveen):

Mountainbike huren

Het is ook mogelijk om voor een mountainbiketocht nabij Hoogeveen MTB’s te huren. Verhuur is inclusief cannondale helm. Bidons zijn optioneel aan te schaffen voor € 4,95 per stuk (deze worden uiteraard je eigendom). Alle MTB’s zijn standaard voorzien van platte pedalen, op aanvraag kunnen we deze omzetten naar SPD.

Telefoonnummer voor verhuur van mountainbikes is 06 52 11 75 77 en het mailadres is info@jbcycling.nl. Alle activiteiten vinden plaats op eigen risico.

CANNONDALE MTB 27,5 en 29 inch incl. helm24 inch incl. helm
1 hele dag€ 25,-€ 14,-
Legitimatie is verplichtBorg bedraagt € 75,- per MTBPrijzen zijn incl. BTW