6.29°C
dinsdag

Sporten

Outdoor fitness

Outdoor Fitness bij Strand Nijstad, een mooie plek om te trainen in Drenthe. Bootcamp, survivalbaan, klimwand, boksen, krachttraining, obstacle training, kidstraining en gewoon plezier.
Outdoor Nijstad heeft als doel zoveel mogelijk mensen in en om Hoogeveen aan het bewegen krijgen. Het hardlopen hebben mensen vaak onder de knie, nu ga je daarnaast aan de bak met kracht-, en conditietraining in de buitenlucht.

Buiten trainen:

Outdoor Fitness, training in de buitenlucht op het nieuwste, en een van de mooiste plekjes van Hoogeveen: Nijstad. In de frisse lucht, aan het strand, dat kan gewoon.

Het doel is om een goede training op een leuke manier vorm te geven. Niet alleen door wat je doet, maar ook door de omgeving waar we ons bevinden. De mensen waarmee je bent, en de manier waarop de mensen met elkaar omgaan. Want bewegen kan zoveel meer zijn dan een verplichting.

Dus ben je serieus, enthousiast en heb je zin om te genieten van sport in de buitenlucht? Kom dan deelnemen aan één van de Outdoor Fitness lessen die worden gehouden door ervaren trainers op gebied van fitness.

Outdoor Nijstad is een zelfstandig werkende organisatie en staat los van het Paviljoen & Strand.