6.29ВC
zaterdag
Offerte aanvragen

Workshops

Workshops

Zin in een kunstzinnige workshop voor je personeelsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, of andere aangelegenheid? Ontdek hieronder diverse workshops om je creativiteit de vrije loop te laten. Wil je meer informatie over een van de workshops of een reservering plaatsen? Vul dan het informatieformulier hiernaast in en geef aan om welke workshop het gaat.

De beschikbare workshops zijn:

 1. Koe pimpen – 2 uur: Gebruik decopatch papier, kranten, en acrylverf om de papier-maché koe om te toveren tot een heus kunstwerk. De koe is 20 cm groot.
 2. Handlettering – 2 uur: Ontwerp je eigen poster met prachtige letters op A4-formaat, die wordt bevestigd op een klembord voor een stijlvolle toevoeging aan elk interieur.
 3. Macramé plantenhanger – 2 uur: Oude technieken herleven. Creëer een sierlijke plantenhanger met kokosnoot die een eyecatcher wordt in huis of tuin.
 4. Graffiti – 2 uur (op externe locatie in Zuidwolde): Maak het stoerste schilderij met spuitbussen en verfrollers. Laat je inspireren door Herman Brood of Ruud de Wild op een schildersdoek van 60 x 80 cm.
 5. Schilderen – 3 uur: Schilder dikke dames op doek of creëer een ‘vrolijk’ schilderij. Het is ook mogelijk om beeldjes van de Dikke dames te schilderen. Kies uit vele voorbeelden en maak je eigen kunstwerk op een schildersdoek van 40 x 50 cm. We beginnen met uitleg en geven tips en trucs om aan de slag te gaan.
 • Aantal personen: vanaf 10
 • Tijdsduur: 2 uur (uitgezonderd schilderen, deze duurt 3 uren).
 • Inclusief begeleiding
 • kosten: € 44,95 p.p. (geldt voor alle workshops)

  Informatie
  opvragen