6.29°C
donderdag
Bij Nijstad

De leukste acties met de jaarkaart

Jaarkaart bestellen

Lekker zonnen, zwemmen, relaxen en heel veel plezier maken op het strand. Strand Nijstad is aangesloten bij het zwemwaterprotocol van de provincie Drenthe, de waterkwaliteit wordt regelmatig bemonsterd. Strand Nijstad is privaat bezit. Om het strand met ligweide mooi en schoon te houden, aanwezigheid van EHBO, gebruik van toiletten en andere voorzieningen wordt er op zomerse dagen bij een KNMI voorspelling van 22gr of hoger of bij specifieke activiteiten entree geheven. De entree controle wordt verzorgt door ADD security. Om van alles gebruik te kunnen maken kunt u hier uw strand voordeelpas bestellen waarmee u gratis toegang krijgt tot het strand. Deze pas is tevens een voordeelpas waarbij u veel voordeel kunt halen bij diverse deelnemende bedrijven. Tevens bieden we de mogelijkheid om ter plekke een dagentreekaart aan te schaffen.

Ons strand is onderverdeeld in een ligweide en een watersportstrand. Het is niet toegestaan om vanaf de ligweide met watersportattributen (surfen, duiken, suppen, kanoën) of dergelijke het water in te gaan, dit is enkel toegestaan vanaf het watersportstrand. Toegang tot het watersportstrand is enkel mogelijk wanneer u in het bezit bent van een watersportkaart. Bezitters van een watersportkaart hebben uiteraard ook toegang tot de ligweide.

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze verhuurdiensten van waterfietsen, kano’s of supborden (deze zijn ter plekke te huren), krijgt u met het betalingsbewijs hiervan ook toegang tot ons watersportstrand. Enkel voor grotere aantallen of als onderdeel van een arrangement kunnen wij waterfietsen, kano’s of supborden voor u reserveren.

Dagtickets

Onze dagtickets zijn (op dagen dat het 22 graden of warmer is) bij de ingang van het strand te koop. Dagtickets kunnen niet vooraf gereserveerd worden.

DOELGROEPENTREE
Van 12 tot 65 jaar€ 4,50
Ouderen vanaf 65 jaar€ 3,50
Kinderen t/m 11 jaar€ 3,50
Watersportstrand (dagticket)€ 6,-
10% korting
Op vertoon van de Nijstad jaarkaart bij Herqua Sports.
Studio Viktor overhemd van €69.95 voor €29.95
Op vertoon van de Nijstad jaarkaart bij Dierckxsens mannenmode.
Gratis verrassing
Op vertoon van de Nijstad jaarkaart bij AH Offerein De Weide of Nije Nering Hoogeveen.
€1.00 per uur korting bij het uren van een kano of sups
Op vertoon van de Nijstad jaarkaart bij Strand Nijstad.
75% korting op een kennismaking smallgroup training
Op vertoon van de Nijstad jaarkaart bij Trainingsstudio Tempel.
4 Heerlijke donuts van €6 voor €4
Op vertoon van de Nijstad jaarkaart bij Toscana ijssalon.
0.50 ct korting op een blikje drinken naar keus
Op vertoon van de Nijstad jaarkaart bij Snack Corner Nijstad.
Hequa Sports
Dierckxsens
Albert Heijn
Kano of sups
Trainingsstudio Tempel
Toscana ijssalon
Snack Corner Nijstad

HUISREGELS

  • Het bezoek aan Strand Nijstad en deelname aan activiteiten is geheel op eigen risico. Strand Nijstad is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of eventueel letsel als gevolg van het bezoek aan het terrein.
  • Instructies van medewerkers van Strand Nijstad dienen, in het belang van uw eigen veiligheid, terstond te worden opgevolgd.
  • Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en geldig toegangsbewijs, welke op verzoek moet worden getoond. Zonder geldige legitimatie kan de toegang worden geweigerd.
  • Het is niet toegestaan om vuurwerk, wapens of andere gevaarlijke voorwerpen mee te nemen.
  • Agressief gedrag, ongewenste intimiteiten, beledigende of discriminerende uitlatingen tegenover personeel en/of andere bezoekers worden niet getolereerd.
  • Het gebruiken, bezitten of verhandelen van (soft) drugs en waterpijpen op het terrein is ten strengste verboden.
  • Het meenemen van eigen drinken is toegestaan, mits dit niet in glas verpakt is.
  • Bij het betreden van Strand Nijstad stemt u ermee in dat deze beelden die gemaakt worden mogelijk voor promotionele en commerciële doeleinden gebruikt mogen worden, zonder dat hier rechten aan ontleend kunnen worden.

Partners
van Nijstad

Neem een jaarpas