6.29ВC
dinsdag
Offerte aanvragen

Zwemmen

Zwemmen

Lekker zonnen, zwemmen, relaxen en veel plezier maken op het strand! Strand Nijstad volgt het zwemwaterprotocol van de provincie Drenthe, waarbij de waterkwaliteit regelmatig wordt bemonsterd. Strand Nijstad is privébezit. Om het strand met ligweide mooi en schoon te houden, en gezien de aanwezigheid van EHBO, toiletten en andere voorzieningen, wordt op zomerse dagen (bij een KNMI-voorspelling van 22 graden Celsius en hoger of bij specifieke activiteiten) entree geheven. De entree controle wordt verzorgd door ADD Security. Om van alles gebruik te kunnen maken, kun je hier jouw strandvoordeelpas bestellen waarmee je gratis toegang krijgt tot het strand. Deze pas is tevens een voordeelpas waarmee je veel voordeel kunt halen bij diverse deelnemende bedrijven. We bieden ook de mogelijkheid om ter plekke een dagentreekaart aan te schaffen.

Wanneer je gebruik wilt maken van onze verhuurdiensten voor waterfietsen, kano’s of supborden, kun je je melden bij onze strand entree! Voor grotere aantallen of als onderdeel van een arrangement kunnen wij waterfietsen, kano’s of supborden voor je reserveren.

Dagtickets

Onze dagtickets zijn (op dagen dat het 22 graden of warmer is) bij de ingang van het strand te koop. Dagtickets kunnen niet vooraf gereserveerd worden.

DOELGROEPENTREE
Van 12 tot 65 jaar€ 4,50
Ouderen vanaf 65 jaar€ 3,50
Kinderen t/m 11 jaar€ 3,50
Watersportkaart (dagticket)€ 7,50